torsdag 20 december 2007

God Jul kort och gott!

Ja, Mac är mig ännu för lurig (eller så är det en okey, inte bra, men okey ursäkt för lättja). Så det där med bilderna blir ett 2008-projekt. För det var ju just det. Snart är detta året slut och ett nytt tar vid. Så jag tänkte bara passa på att önksa en GOD JUL! Själv ska jag imorgon möta den sista dagen av svettiga rödskrikande barn i bävernylonoveraller som klamrar sig fast vid sina mödrars kappärmar, illskrikandes efter något de tvingats lämna efter sig på barnavdelningen en våning ner. Uppblandat så klart med julmusik i högtalarna, tävlandes med sorlet av "Men vad ska vi köpa till Britt då?" och den evigt, enormt belungade (huh, belungade... måste vara ett eget ord?) trumpetmannen som stenhårt kör sina tre melodier utanför H&M's entré. "Oh when the saints" "Jingelbells" och "Silent night" är hans tre starkaste (läses minst falska) kort. Nu har han även teamat upp med dragspelsmannen så vem vet vart detta slutar. Jo förresten, det gör jag. Imorgon klockan 19.00 slutar det för då går jag på jul-lov. Så med det så vill jag väl bara önska eder en fröjdefull jul! So see you again 2008, året då allt kan hända. Även bröllopsbloggande kan se dagens ljus. På återseénde. Frid, jule frid.

JO

2 kommentarer :

 1. Wow! I know the engagement-feeling att inte fatta nåt! Så kul att ni förlovat er! För min och Oskars del är det nu hela tre månader sen, men väntan att få gifta sig i augusti känns som en evighet... Men, visst är det alldeles alldeles superunderbart att vara förlovad?! Grattis än en gång!!!

  SvaraRadera
 2. Hejtjolahoppiflöjt! Det låter ju alldeles alldeles underbart det där... särskilt trumpetandet;) Johanna... jag har lyckats få kortslutning eller dylikt på min mobil så nu har i stort sett alla mina nummer(inklusive ditt)försvunnit buhu. Det håller inte i längden:)
  Om du har möjlighet skulle jag vara ytterst tacksam om du kunde sända mig ett litet sms eller dylikt så att jag kan återfå denna dyrbara kontakt vid namn Jo.

  Kram på dig och God Fortsättning!
  /Anna C

  SvaraRadera