måndag 10 december 2007

A day like any other

Hej! Här sitter jag nu och nostalgibloggar. Ja, eller blir nostalgisk över att läsa gamla blogginlägg snarare. Vet inte om det är så mycket att bli nostalgisk över, men sugen på att uppdatera blev ja i alla fall! Ja vet att jag lovade att lägga in bilder ifrån vår lilla engagement-trip till Venedig, men det blev på facebook i stället (ni har väl facebook?) en av alla saker som den här lilla hycklerskan (feminin form av hycklare?) aldrig skulle skaffa.
Men nu sitter jag här, äter avocado och tänkte blogga lite. Eller jag tänkte lägga upp lite bilder på min blog. Ska bara överlista Mac först. Den är fortfarande lite för klurig för mig på vissa områden. Men jag jobbar på det. So, I'll be back.

JO

1 kommentar :

 1. trevligt att se att du bloggar nu igen. keep it real.
  jag tänkte faktiskt önska dig god jul och ge dig lite julklappar. 6437 stycken närmare bestämt, nätt fördelade i 92 mappar. det är nämligen antalet bilder jag hittade av eller med jo&co i ett undangömt hörn av min dator, efter den årliga virtuella julstädningen.
  bränns det? :)

  går det bra att jag skickar det hela på 5159 disketter, eller vill du jag ska maila dem enskilt?

  god jul och gott nytt år önskar fred.

  ps. jag önskar mig en hårddisk, min är så väldigt full just nu... ds. ;)

  SvaraRadera