onsdag 24 oktober 2007

Jag finns!

It turns out att undervisa barndans inte var så farligt som jag trodde, även om jag fortfarande inte kan få Amanda och Sandra att sluta köra rumprace i scentrappen. Så paniken i det tidigare inlägget kanske var något: A - känslokryddad, B - obefogad, eller C - Både A och B. Så nog om det nu, imorgon kör jag på igen.

Men det kanske inte är det som är på min agenda mest just nu i alla fall. För på lördag (hoppas jag) så flyttar jag! I och för sig för hundrasjuttioelfte gången på tre år, men det är ju just det som är grejen. För första gången så flyttar jag till något eget! Inte eget som i "bara-jag-som-bor-där-eget" utan eget som i "jag-har-skrivit-förstahandskontraktet-eget". Nice va!? Så nu är det bara man och körkort kvar, sen så finns det inte ett spår kvar av tonåring i mig.

Så, det var en liten uppdatering "in kortes" från mig. Har tänkt att min blogg ska börja äga igen sen när jag har fast internetuppkoppling (långt ord) och förmodligen stationär dator (och kanske en digitalkamera i födelsedagspresent?). För jag ska ju inte bara flytta på lördag, jag ska ju även lämna 21 för 22. Dubbelt så gammal som 11, och 11 var ett bra år för mig så förhoppningarna är höga. Nu väntar mig de vanligaste av vardagssysslor för mig, laga lunchlådor, duscha och packa mitt bohag, något som man tycker att jag borde fått rutin på by now. Men vi får väl se, på lördag...

Wish me luck med barndansen!


JO

1 kommentar :