söndag 22 juli 2007

Sun rises in the north... again!

Ja det, eller "fest i dagarna tre" skulle man kunna kalla detta inlägg. Godmorgon i alla fall gott folk! Jag ville bara skriva en liten kort hälsning nu när jag är här i soliga sommar Umeå denna morgon den 22 juli. Jag sitter till och med i vår gamla lägenhet på Teg just nu och skriver. Tänka sig. Vad hän kan det då vara som dragit mig till kvällssolens land denna söndagsmorgon? Jo, det har nämligen varit bröllop, i så gott som dagarna tre här uppe i helgen. Det var Richard Louis och Hanna Nilsson som bestämmde sig för att bli ett. Bra bestämmt av dem tycker jag! Det var ett jättefint bröllop som mjukstartade redan i fredags med en picknick bestående av en salig blandning norrlänningar och engelsmän. Sedan fortsatte festligheterna efter själva vigseln på lördagen till över midnatt, varav jag faktiskt får det till att ha pågått i dagarna tre.
På festen bjöds det på västerbottensbuffé, vilket var jättegott! Och sedan på melonbuffé och till sist tårta såklart. Och tårtan, det var det min exsambo ifrån norrlandstiden, Therese som stod för. Kanon bra jobbat, den var suverän, verkligen! Sen så avslutades festen med brudvals som freakade ut till "I like to move it, move it". Och min kära Arash var bröllopets bestman och höll ett jättefint tal till brudgummen, det var så fint. Och stilig var han också, i fluga och med röd ros och allt. Bilder är tagna, så vi får se om tekninkens under och tidens gång tillåter mig att lägga upp dem inom en något så när snar framtid. Vore ju kul förstås.
Och nu, om cirka tre timmar så går flyget ner till Uppsala igen och livet brakar vidare in i Europakonferensen 2007. Men i år så är jag faktiskt ovanligt lite engagerad måste jag säga. Kan ju i och för sig bero på att jag jobbar som vanligt den veckan, och sen så får vi se vad "lite engagerad" kommer att innebära i praktiken. För face it, det finns alltid något att hjälpa till med om man vill. Och jag är faktiskt ledig på onsdag och torsdag. Men som sagt, vi får se. Nu ska jag äta upp resterna av min försummade frukost och så packa lite. Hinner jag så kanske det kommer någon bild ifrån bröllopet också innan flygplatsen kallar. Men så länge, allt gott! Och kom ihåg, gör inget som jag inte skulle göra.

Love/ JO

1 kommentar :

  1. Åååh! Härligt härligt! Har inte kunnat läsa ditt mess ännu men tack i alla fall. Teg i sommarvärme, måste kännas bra:) Lot´s a love, enjoya konferensen nu!
    /Excomboanna(oxå en titel)

    SvaraRadera