fredag 4 maj 2007

Stående ovationer

Jag hade tänkt att kalla det här inlägget för "syskonskryt" men då hade ni säkert inte orkat läsa det. Så man får ju vara lite smart också va. Om man vill få ut det man vill ha sagt det vill säga. Men det är i alla fall precis vad jag tänker göra nu som den tänkta rubriken löd. Syskonskryta. För kom igen, om regissören som har sett upsättningen flest gånger av alla, och teknikern som sett den nästan lika många, båda kommer av sig och glömmer att sänka ljuset och köra nästa filmklipp för att de båda börjar att gråta när min syster spelar, då är man bra! Nej inte bara bra förresten, utan som jag skrev igår, fantastisk! Så det var väl bara det jag ville säga. Gumman du rockar! Keep it up!

JO

1 kommentar :

  1. det där vill man ju se. du gör mig nyfiken och här sitter jag i Götebrog och kan bara drömma och fantisera om att se sådant skådespeleri.
    bra att du njuter av ledigheten, gör det till fullo!

    SvaraRadera