torsdag 3 maj 2007

Sköna maj välkommen

Nu är det maj! Som i månaden strax innan sommaren! Skolavslutningsmaj! Måste-se-till-att-sommarjobbet-är-fixat-maj! Maj! Ja, jag tror ni fattar. Frågan är: "Gör jag?" Det här året har nog varit det snabbaste året i mitt liv. Aldrig förr tycker jag att ett år (läses läsår) har gått så här fort! Men det har varit kul också, mycke kul!
Nu senast har jag varit ledig några dagar och hälsat på vänner. Det var så skönt. Att bara få vara ledig, och borta. Inte ledig och hemma, eller ledig och på basen i Umeå. Utan ledig. Det var ljuvligt. Och nu så är jag hemma i Uppsala igen. Jag agerar sminkös, tydligen den enda också, i en uppsättning som min gamla gymnasieskola sätter upp nu 2-5 maj på Lilla Teatern i Uppsala. "Låt oss aldrig glömma" heter den och handlar om tiden i andra världskrigets efterdyningar och om överlevandes återblickar. Väldigt bra faktiskt, de är jätteduktiga! Och min syster är en av två tjejer som delar på huvudrollen. Och båda föreställningarna, idag och ikväll är det hennes tur. Undra vem som är mest nervös, hon eller jag? Nej då. Det måste vara hon. Jag är inte så nervös faktiskt, hon är jätteduktig och jag vet att hon kommer att göra ett fantastiskt jobb i rollen som Ellie.
Men nu måste faktiskt jag också bege mig av och åka mot Lilla Teatern, om jag ska göra ett fantastiskt jobb som sminkös, slash frisör, slash moraliskt stöd det vill säga. Så so long, på återseende.

JO

1 kommentar :

  1. Tack för hjälpen i dag!!!
    Jag var sååå glad att du o Annie var där i dag =) Så Glad och tacksam! Tack min älskade syster!!

    SvaraRadera