söndag 6 maj 2007

Sista strecket

Helt slut, det var vad jag kände mig när sista strecket eyeliner var draget, sista skäggstubbet förstärkt och sista lockarna uppfästa med de sista hårnålarna. Puh. Men nu är det inte jag som har jobbat hårdast. Jag måste bara säga det igen, de har varit så duktiga med upsättningen av "Låt oss aldrig glömma". Verkligen. Och jag skrev ju att min syster var grym i sina två första föreställningar, men vet ni? Hon var till och med ännu bättre i den sista. Hon fick mina tårar att rinna, än en gång. Hon har så mycke potensial i sig. Syster, jag älskar dig, det vet du! Och jag är så stolt över dig. Du är grym!

Men som sagt nu är det klart, och trött det vart jag. Känns som om jag har varit i Lilla Teaterns kulisser sen jag kom ifrån flygplatsen i onsdags, och när jag tänker efter så är det precis vad jag har gjort också. Faktiskt direkt ifrån flygbussen och dit. Men nu är det klart. Och någonstans här i det sista så tappade jag min röst där i kulisserna också. Men den brukar få nog av mig och ta time out minst en gång om året, så det var väl dags nu. Men jag är ganska söt när jag är hes.

Men när jag som jag tidigare nämnt hade lagt sista handen till kvällens föreställning så smet jag faktiskt iväg. Har man sett den sju gånger så gör det inte så mycket om man missar en, även om det är sista. Och min syster hade gjort sina i huvudrollen färdigt. Istället blev det pizza, fruktsallad och film med Rahel, Emanuel och Nathanael. Urmysigt! "Babel" såg vi, och jag gillade den. Fantastiskt foto, och en story som aldrig tappade. Vad den handlade om? Människoöden. Och allts, oavsett cirkelns storlek, sammanhängande. Intressant. Och vackert. Några udda inslag, men det handlade ju om människor så. Och om jag kan rekomendera den? Det har jag ingen aning om. Jag gillade den, det är allt jag kan säga.

Men det var i alla fall störtmysigt. Och nu sitter jag här och skriver och lyssnar på "Til kingdom come" med en avocado i handen. Bra avslut på en skön dag. Och imorgon är det söndag, sen är det måndag och efter det kommer tisdag. Då far vi tillbaka till Umeå, Anna och jag. Men innan det så ska jag följa upp lite jobbansökningar, köpa symaskinsnålar och inte köpa de där lite lagom korta väldigt snygga vita jeansen som jag inte behöver. Så att ni vet.

Puss och god natt/ JO

1 kommentar :

  1. Bra sista mening tycker ju jag! Bara du menar det! Synålar har jag ju köpt! Ett helt gäng.

    Mor

    SvaraRadera