måndag 14 maj 2007

Resumé

Hej på er! Jag borde egentligen sova vid det här laget, men först en liten snabb uppdatering av life-as-it-is-now. För efter att ha suttit och läst nostalgiska inlägg ifrån svunna tider ur min blogg, så har jag insett vad roligt det är att ha små vardagsbetraktelser ur livet som gått nerskrivna här! Allt ifrån Israelminnen till humlebegravningar. För tänk va mycke man glömmer! Det är så kul, och även intressant att sitta och läsa vad man själv har skrivit för ett, ett och ett halvt år sen. Men nu, innan ögonen faller ihop som de gjorde igår under skräpeurovision, så ska ja försöka hålla mig kort.

Jag har ju varit hemma med lite feber och förkylning under veckan, men är nu så gott som frisk, så det är först imorgon måndag som vi åker upp till Norrland, i stället för förra måndagen som tänkt. Men under tiden så har jag hunnit gå på en arbetsintervju på H&M's, and guess what? Nej inte Guess man. Jag fick det! Från och med 1:a juni så är jag del av ett av Sveriges mest framgångsrika och snabbast växande företag. Nice va? Allt jag kan säga om saken förutom nice, är att Gud är god! Amen!

Sen så var jag på vigsel i lördags också. Carro och David gifte sig, och det var fint. Carro var så vacker! En riktigt vacker brud! Och bara för att alla alltid bara tjatar om bruden så måste jag ju klämma in att David var stilig han med!

Och så idag då. Söndag. Idag var jag på Frälsningsarmén i Uppsala på möte. Joakim Lundqvist predikade och NG hade monter. Det var trevligt, jag gillar frälsningsarmén. Sen åkte vi till konsertarna i Gränby. Jag lagade broccoli-fetaost-soltorkadetomater-med-mera-paj och Rahel gjorde en killer-kladdkaka med mintkrokant. Undra om inte den var en tiopoängare ändå?

Och nu är jag hemma, ska egentligen packa och borde sova. För imorgon, i 90 km/h på grund av släp, så ska vi krypa hela vägen upp till Norrland igen för sista gången. För om en vecka så är det bye bye Norrland. Och nu skulle jag kunna mala på i en evighet (som Carola hade sagt) om hur-sjukt-fort-tiden-har-gått! För det har den! Men ja ja. En annan gång. Så tills vi hörs igen. Sköt om er, sakna mig inte för mycke och gör inget som jag inte skulle göra.

Puss/ JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar