fredag 18 maj 2007

Drawing to an end

Ja tänk snart, riktigt snart, så är tiden här i Umeå över för min del. Idag blev vi klara med det sista kontorsarbetet, och vi har redan börjat att fylla våra banankartonger. Eller rättare sagt, jag har fyllt snart tre banankartonger. Vart kommer alla prylar ifrån!? Men det är mest böcker och lite ljusstakar, tavlor, tidningar och målarsaker.

Men ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna flytt? Det är min sjätte (ja du hörde rätt) sjätte flytt sedan jag flyttade hemifrån. Hur hann jag med det!? Flytt ett och två okey, men sjätte? Eller vänta. Det är den sjunde! Haha. Min sjunde flytt. Snacka om att jag borde ha fått rutin på grejerna.

Igår så hade vi i alla fall "teamdag" här i Umeå. Det var jättemysigt! Först så gick vi till badhuset, simmade solade och "spaade" i bastun med flingsaltsskrubb och honung. Lite senare så bar det av ner mot stan för lite mat. Asiatisk-indiskt blev det. Jättegott! Och efter det så bar det av på bio. Blades of glory var filmen vi såg, och vad ska jag säga om den? Kul. Ibland jättekul, ibland okey. Så betyget blir nog kul.

Och nu är det kulturnatten, eller kulturnatta som det heter här. Så vi åkte ner till stan och gick på Café Station där Pingstkyrkan hade "ungdomsmöte" och UBC-dansgruppen Announce dansade. De var jätteduktiga, men publiken var lite seg. Sen fikade vi där med Sanna, och efter det ut till storatorget för att se på modevisning. Announce-tjejerna skulle nämligen visa kläder för Vero Moda där. Och efter att ha sett ett halvstelt gäng Gina Tricot-modeller så var det befriande roligt när Announce-tjejerna (som faktiskt också har riktiga namn) dansade loss under sin visning. De var superduktiga! Så kul att se! Så Camilla, Sara, Rebecka och Rebecka ni rockade! Big time! Extra stolt blir jag ju eftersom de också är NG-tjejer.

Och nu sitter jag här hemma på Teg och bloggar, förmodligen ett av de sista inläggen ifrån min tid i Umeå. En epok är avslutad, en era går till dvala. Och jag kan ju glad meddela att jag även nu inte bara har jobb för hela sommaren, utan även bostad! Så om någon betvivlade det innan så kan jag ju bara tala om för er, att Gud är god! Och allt löser sig! Så innan jag går mot lite mera packning, och en stunds sömn, så kommer här lite bilder också. À bientôt!

JO


2 kommentarer :