lördag 17 mars 2007

Vår?

Ja, jag trodde ju det jag. Lite opptimistiskt kanske. För idag så har sön vräkt ner hela förmiddagen här i Umeå. Usch och fy. Men det är i alla fall fortfarande plusgrader, så jag lever på hoppet! Det sista som sägs lämna en människa. Och om nu det hoppet skulle svika mig, så får jag väl leva på det hoppet om att jag faktiskt ska åka 60 mil söderut om bara två veckor. Där hoppas jag sannerligen att våren då skall ha infunnit sig på riktigt. Och där ska jag ju sedan va kvar halva april faktiskt. Skönt! Sen i slutet av april, sista helgen, så ska vi ju till Jönköping också hela gänget, och då är det ju säkert ännu mera vår, och det är ju ännu längre söderut! Lycka! Lycka som också kan stavas antingen "tygskor" eller "ballerinor". En lycka som också kan stavas "solsken", "glass i det fria" eller "vårjacka". Lite vilket som. Hur som helst, ord, som just nu känns väldigt drömmande.
Men då är det ju tur att det inte är vädret, eller ens årstiden som jag lever för! Även om det lätt blir att man tänker på det när man hör alla rapporter om värme, solsken och vår ifrån lite var stans runt om en. För väder till trots så rockar fortfarande Norrland. Det kan jag säga med säkerhet efter att precis ha kommit hem ifrån en resvecka där vi i alla fall har träffat en del av våra grupper. För de är underbara! Och om du nu trodde något annat, så ska du veta att det är dem som är orsaken till att Norrland rockar! Så jag ser fram emot två underbara resveckor till, sen hem för lite vila.
Men nu då? Nu tänkte jag faktiskt gå ut och gå en liten promenad. Trots snöyra och allt. Men när den blir mig för mycket så går jag nog in och sätter mig och läser lite på Café Station med en varm kopp...? Ja ni gissade rätt. Te.

Kärlek/ JO

1 kommentar :

  1. jättebesviken... våren har kommit och jag är jätteglad. soen skiner, fåglarna kvittrar och jag blir så klart sugen på en glass. Så givetvis går jag frm till närmaste kiosk och frågar efter det, "vi har inte det nu, kom tillbaka om en eller två månader" och "inte nu, i sommar har vi" är svaren jag får. VAAAAAAAAAAAA??? vem kom på den idén liksom???
    love/L

    SvaraRadera