måndag 26 mars 2007

To be gone

Hon kom, hon såg, hon segrade. Såklart. Och nu åker hon igen. Sundsvall med kringliggande orter ska få besök. Och jag måste säga att jag ändå är stolt över mig själv som hann få in ett riktigt inlägg i helgen. Trots allt. För har hon varit ledig? No no no. Vi har haft ungdomskonferens här i Umeå. Fire är vad vi har haft. Så fullt upp? Oh ja. Ja. Vi har nästan bott i kyrkan i helgen. Men vi har haft kjempe trevligt besöke också. Julia Alvgard har varit här. Så koseligt! Och Erik Runeson har swischat förbi han med. Bilder från detta spektakel då? Kanske sen? Jag hinner faktiskt inte nu. Tyvärr. Så sorry Johanna, men nu skrev jag ju om konferensen i alla fall. Snällt va.

Men det har faktiskt varit en helt underbar konferens. Jättehärliga möten. Jag hann till och med smyga upp i pålysningarna under ett av dem. Annars så var det nog mest Thomas Lahti som stod på senen när jag kollade faktiskt. Och det var jättekul. Hade inte hört honom så mycke alls innan. Men det var riktigt greit! Han är grym han, i ordets mest positiva bemärkelse. Men som sagt. Sunsdvall. Och jag har inte packat. Så det här var ju trevligt, som vanligt, men nu måste jag faktiskt avrunda. Ni får ha det så fint nu. Jag vet faktiskt inte när vi hörs här igen? Men misströsta inte! As always, she will be back.

JO... only a phone call away.

3 kommentarer :

 1. Ses till helgen? Vilken dag? Far o jag är bortresta fred-lörd.

  Kram mor

  SvaraRadera
 2. trevligt att ha er i sundsvall igen:)
  vi ses imorn!
  / Lovisa

  SvaraRadera
 3. du tänker så bra...

  SvaraRadera