söndag 18 mars 2007

Symaskin? Nej NY maskin!

Ja hjälp! Nu pallar jag inget mer! Min gripande skrutt till symaskin är en... ja den är gripande SKRUTT till symaskin! Vad an nu detta, kanske ni undrar? Jo damer och herrar, jag har fixat, och så har jag lagat, och så har jag fixat lite till med denna symaskin men ändå! Ändå! (en främling?) Nej! En skrutt! Den bara pajar och pajar, så fort jag vänder ryggen. Kugghjulen och skruvarna måste bara flyga åt alla håll! Ja eller något sådant, för funkar, det gör den i alla fall inte! Tuggeli-tugg-tugg-tugg, och så stopp. Jag fattar inte? Jag har kollat trådspänningen. Icke det. Jag har skruvat loss plastkåpan och kollat trådens löp-bana. Icke det. Och sist jag fick den att funka, ja då skruvade jag isär den ner till minsta beståndsdel, och detta är ingen överdrift! Jag bloggade till och med om det! Sedan skruvade jag helt sonika ihop den igen, och voilà, den funkade. Men orka göra det varje gång den pajar!? Inte troligt. Nej så en ny symaskin? Ja tack! Insamlingen börjar här och nu! Antingen så kan du posta din gåva till mig, eller så sätter du bara in ditt bidrag på kontonummret som finns längst ner i det här lååånga inlägget. Märk din gåva med: "Ny Maskin" eller "Utan symaskin så står världen stilla" förkortat med "USSSVS". Och vänta inte! Annars kan något hemskt hända!

JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar