måndag 5 mars 2007

Små citroner gula

Dagens bokfynd. Kajsa Ingemarssons "Små citroner gula". Det var inte meningen att jag skulle köpa en bok idag, det var meningen att jag skulle köpa: svarta oliver, grekisk yoghurt, morötter och kulörtvättmedel. Men så låg den där, inte pocket som på bilden utan inbunden, med en röd prislapp. Och då tänker du, vad fick dig nu att köpa denna bok? Jo vad som fick mig att köpa denna bok var helt sonika författarinnan. Kajsa Ingemarsson råkar vara min favorit krönikör. Och bokens baksida fångade mig. Ämnet var så intressant. Den handlar om en kvinna som har allt i livet, men förlorar det. Och hur hon sedan söker finna en mening med allt som händer, och med själva livet. Det fångade mig. För så vitt jag vet så är Kajsa Ingermarsson inte enligt sig själv en bekännande kristen. Så därför ska det bli spännande att se vad bokens huvudperson Agnes kommer fram till. Men jag har inte hunnit börja läsa den än. Tyvärr. Och jag har minst två böcker till som ligger på mitt nattduksbord och skriker efter min uppmärksamhet. Så en recension på den får bli vid ett senare tillfälle. Nu ska jag äta upp min hallonkaka med vaniljsås, sen ska jag hämta upp tvätten, och sen ska jag sova. All the best!

JO

4 kommentarer :

 1. Visst är det väl så tråkigt när ingen kommenterar, tycker ni inte? Jag tycker det i alla fall. Jag tycker att det är kul när folk kommenterar!

  SvaraRadera
 2. Lillebror Jojje7 mars 2007 23:32

  Hej syster!!
  Jag sitter och pratar i telefon med dej just nu, mycket trevligt :)
  jag ska smuggla lite olaglig musik åt dej nu hehe eller i alla fall försöka att få tag i lite O.o

  sådär.. nu komenterade jag! pussogodnattpådej!!

  SvaraRadera
 3. Du kan ju alltid få en komentar från en "gammal" bekanting :/

  Det har ju gått så lång tid sedan du lade in nya inlägg (då räknar jag inte dina senaste tre inl.) så risken finns att dina läsare tröttnat på att titta in....kanske.
  Dock inte jag! Tittar in med jämna mellanrum...Men det verkar ju som att många av "bloggarna" övergett sina bloggar. Samma gammla inlägg möter en, och, ja då tröttnar man.

  Kram på dig

  M.

  SvaraRadera
 4. Dooter din...9 mars 2007 10:56

  Ja men jag är ju ganska så konsekvent tycker jag nog ändå. Bloggen är ju inte mitt liv, men gör jag en längre paus så brukar jag ju skriva det. Oftast. Men du vet att saknar du mig så är jag ju bara ett telefonsamtal borta. Love/ Hannis

  SvaraRadera