söndag 4 mars 2007

Mitt utrymme

Ja mitt utrymme, eller min rymd kanske? My space blir det i alla fall på engelska. Och en sådan har jag haft sen i augusti förra året. En MySpace alltså. Och haft, ja det är väl typ allt som har varit med den också. Jag fattade inte mycke av den helt enkelt, och jag kände ingen annan förutom två utländska kompisar till mig som hade en sån heller. Men nu, nu minsann har det tagit fart. Jag var inne för ett par veckor sedan och så var det kanske typ fem pers som hade addat mig, så jag tänkte att jag skulle ge det ett försök. Och nu ni, nu är jag fast. Fast det är inte så farligt som det låter. Det är riktigt skoj faktiskt. Det som är så skoj är att det är så många av mina utspridda kompisar som har en. Hur kul som helst! Så får ni inte nog av mig här på bloggen, så har jag nu även en fungerande MySpace att terrorisera. Muket nuje!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar