tisdag 13 mars 2007

Jag är fast!

En man har fångat mig! Jag är fast och jag kommer inte loss! För det är en man med nät i sina händer! En spindelman! Och hade det nu inte varit mys-söta Tobey Maguire så hade det faktiskt kunna vart lite läskigt, men nu är det mest kul.
Nåja, vad jag försöker säga är väl att jag snubblade över en annons för Spiderman III idag och blev helt lyrisk. Anna bara tittade på mig "Ja, du kan ju verkligen vara lite otippad ibland". Och det var ju snällt sagt, för jag kan nog vara ganska så otippad, inte ibland, utan ofta. Men ändå tippad för att vara mig på ett sätt? What ever. nu var det inte det jag skulle skriva om. Den har i alla fall premiär den 4:e maj, och guess what? Jag är ledig då! Helt otroligt. Det är helgen efter att vi haft tjej/killkonferansen i Jkpg. Så jag är ledig! Så gissa vad jag ska göra då...?

JO

1 kommentar :