fredag 9 mars 2007

It-konkurrens

Hej gott folk! Tydligen så tycker en del att det har blivit lite glesare mellan inläggen på sistone. Ja i alla fall en person, utan att nämna några namn eller parentala titlar. Och det kanske det har? Men då skulle jag bara vilja ta tillfället i akt att klargöra en liten sak. Att denna min blogg inte har prio numero uno i mitt lilla liv. Kanske inte ens due, tre eller quattro. Nej, inte ens cinque. Vilket alltså är fem för er som inte är så flytande på utrikiska. Så när resveckor vankas så får man räkna med att det kan gå någon vecka, eller åtminstone en, mellan inläggen. Och om jag nu är på resvecka så går det ju oftast att läsa om det en bit ner i den högra kolumnen, under titeln "på schemat just nu".
Sen så är det ju dessutom så att min blogg ju konkurrerar om min "datatid" med både arbete, mailande och MySpace. Den sistnämnda är ju mer ett socialt utlopp än bloggen, så konkuransen har hårdnat något sedan jag skaffade den i augusti i år. Men misströsta inte! Bloggen finns kvar! Och tills vi hörs igen så vill jag bara lämna er en liten länk till min lilla lillasysters blogg. Jag tyckte bara att det här inlägget var så fantastiskt sött!

Love/ JO

1 kommentar :

  1. (skratt, flabb...!) Ja, hon är ju så söööt den ungen! Påminner mycket om de äldre upplagorna av henne. Det känns lite som hon är det iallafall.

    :)

    SvaraRadera