lördag 10 mars 2007

Ge mig ett S...!

S! Ge mig ett CH...! CH! Ge mig ett LAGER...! LAGER! Vad blir det!? SCHLAGER!!!

Nu tror ni nog att jag är värsta schlagergalningen, men riktigt så tokig är jag faktiskt inte. Men det är kul! Kanske för att det typ det enda TV-program jag sett sen i januari? Kanske för att schlager ändå är rätt så roligt att se på? Kanske för pausnumrets musikal? Kanske allt!? Ja allt! Men som sagt, jag är inte värsta schlagergalningen 365 dagar om året. Jag är bara en smyg-schlager galning, ibland.
Så ikväll så smiter jag och Anna, plus Annas kusin Linnea över igen till våra på skidsemester bortresta grannar för att kapa deras TV för kvällen. Och själv så har jag faktiskt en riktig schlagerfavorit. Jag säger bara Sarah Dawn Finer! Oh, jag får gåshud av att bara säga det. Hennes låt alltså, "I remember love", jag vet inte vad jag ska säga? Den är typ hur bra som helst! Och hon! Hon har en riktigt utstrålning och scennärvaro. Riktigt bra. Och ljuset, och låttexten, och ja, allt! Heja Sarah helt enkelt! Kanske jag till och med ringer. Kanske. Eller, det gör jag nog. Jo men vi säger så. Jag ringer! Tänk om det skulle vara min röst som avgör det hela? Den chansen kan jag bara inte missa.
Men nu har jag lite annat att stå i. Tänkte baka något gott tills Anna och hennes kusin kommer tillbaka, och tills ikväll. För övrigt så har jag haft en extremt skön och hurtig dag idag. Efter att ha käkat lite Johanna-frukost (inkluderar minst en morot och en kopp grönt te) så gick jag faktiskt halvtimmes promenaden till simhallen, simmade en halvtimme, bastade lääänge, svängde förbi stan, och gick sedan hem. Och när jag kom hem så gjorde jag mig själv en hallonsmoothie, bara för att jag varit så duktig idag. Lite skryt-skryt, men vadå? Det är verkligen inte varje dag man har en sånhär hurtdag.
Men nu kommer Anna och Linnea hem vilken minut som helst, så jallah jallah! Eller som man säher i Israel: Jallah-bye!

JO2 kommentarer :

  1. Jag håller med díg! Saras låt är fantastisk! Vi var ju på genrepet i dag och det var jätte kul, dock förstod man att The Ark skulle vinna. Expressen delade ut knappar på de olika artisterna, och Lollo tog visst en knapp på en snygg sångare åt dig ;) Gissa vem?

    Kram, mor

    SvaraRadera