söndag 11 mars 2007

Fuffens

Ja något måste vara skumt i alla fall. För jag ringde minsann fyra gånger på Sarah Dawn Finer's "I remeber love" och ändå så vann The Ark!? Hallå!? Är det någon mer än jag som tycker att det är konstigt? Aja, det hör väl till gårdagen nu. Hur som helst så blev kakan god i alla fall! Å det var ju roligt. Vi har lite kvar om ni vill smaka. Kladdkaka, modellen kladdigare vart det, med hallon i. Kan rekomenderas stark! Med hallon i alltså för er som inte riktigt hänger med i svängarna. Mycke hallon nu, men man får hålla tillgodo med det lilla man har. En påse Euroshopperhallon à 1 kilo räckte i alla fall till typ en hallonkaka, en form hallonglass, en hallonsmothie och en hallonkladdkaka. Inte illa! Hallon är användbart alltså. Och gott! Det knäcker i alla fall jordgubbar med hästlängder om ni frågar mig.
Och på tal om utslagning så meddelade ju Christian Luuk att tävlingen "Bästa väder" nu är avgjord, och vann gjorde "Fint väder". Kul för den (det?) i alla fall. Grattis "Fint väder"! Och tänk att det fanns en tid då människor trodde att Globen var platt!? Vem hade anat. Han är rolig han, Christian Luuk. En av de roligaste faktiskt. Och så Robert Gustavsson då. Han spelade en sketch om en man ifrån Karlskoga(!) som skulle få träffa Carola. När de sa Karlskoga så höll jag på att garva ihjäl mig! Jag är ju typ därifrån i begynnelsen. Ett väldigt klockrent porträtt av ett småstadsorginal. Vita loafers och dubbelknäppt kavaj. Oj oj oj.
Och med det så avslutar vi nu tycker jag. Så tills vi höres igen. Ta det lugnt, gör inge dummt och älska Jesus.

JO

1 kommentar :

  1. Kan lova att vi också höll på att garva ihjäl oss! Ulle tyckte att han(Robert G.) påminnde om din morbror i Karlskoga (på det glada 80-talet) ! Och när han då säger att han är därifrån, ja du kan ju tänka dig hur kul det blev.

    M.

    SvaraRadera