onsdag 14 mars 2007

Dans gånger tre!

Jag ska alldeles, alldeles strax gå och sova. Men först så bara måste jag skriva lite. För jag har haft så kul idag och igår. Och som ni säkert redan har fattat så har jag varit och dansat! Åh va det var kul! De va sååå kul! Men nej, jag har inte börjat på någon dans, jättetyvärr. För det hinner jag inte. Vi är ute och far alldeles för mycke för att jag ska kunna passa några danstider. Jag måste träna någonting lite mer fritt just nu, typ som simningen. Och förresten, tack så jätte jättemycke mormor för pengarna till det! Puss på dig! Jag behövde dem verkligen för att kunna göra det. Så tack igen!
Men dansen då? Jo, den var gratis den. Bra va! Jag ringde och frågade om man fick titta förbi för ett pass bara, och gissa vad, de sa ja! Så jag bokade upp mig på tre pass: Orientalisk, Klassisk balett och Street. Behöver jag säga det igen? Det var sååå kul! Alla tre passen! I loved it! Och hade jag haft tid, ja och pengar, så hade jag gått på alla tre, tre gånger i veckan! Minst! Men nu är det ju det som jag tyvärr inte har. Inget av det. Men next year! Next year in...? Någonstans. Det vet jag ju inte heller riktigt än va. Men det faller på plats. Tillslut. Nu faller jag snart, på plats. Bäst att då placera mig nära en säng, och helst min då. För att ge järnet på tre danspass, det gör till och med mig trött.

Så god natt världen där ute, och alla ni i den. Sov så gott.


JO

1 kommentar :

  1. Va kul att du fick prova på! =) , det märks att du har kul när du dansar, bara strålar glädje från dig!

    SvaraRadera