torsdag 8 februari 2007

Guess who? Guess man!

Okey, mitt första seriösa inlägg sen min "bloggfasta" handlar om en liten flaska med STOR makt! Helt sjukt. Någon av konsertarna (en kille) hade glömt en liten parfymtester på vårt soffbord. Guess man. Och så började det hela. Hur det slutade? Med att alla norrtjejerna sitter och luktar som trollbundna på sina händer, där de "råkat" spilla lite av den magiska vätskan. Med slöa drömmande blickar, skådar de långt bort ifrån Umeås kyla. Vart? Det begrundar vi endast i våra hjärtan (ja förutom Therese då, hon tänker ju på Samuel) men vi blev som utslagna. Allt jag kan säga är bara: Ahhhhhh det luktar man! Finns det något bättre än kille som luktar gott!? Tror inte det. Eller jo föresten. En egen kille som luktar gott, och som man kan lukta på hur mycket man vill! Det är något som jag ska ha en dag. Men nu kan jag inte skriva mer. Det finns fortfarande lite parfym kvar i flaskan.

JO

2 kommentarer :