lördag 24 februari 2007

Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Ja igår så skrev jag mitt sista inlägg, på den sista sidan av min gamla dagbok. Nu är den slut. Den har räckt ända ifrån det där första inlägget 12 september 2004 fram tills nu. Men jag måste faktiskt erkänna en sak. Jag hade liksom räknat ut att den snart hade gjort sitt, så jag har faktiskt redan köpt en ny. I måndags när vi var på väg tillbaka upp till Umeå och stannade på IKEA i Sundsvall så införskaffade jag den. Så den romantiskt vita med pressade blommor får nu lämna över för sina bruna och silverprickiga ersättare. Eller egentligen inte ersättare, den kanske snarare blir som ett kapitel två eller nåt. Och jag hade tänkt att lägga upp en bild på min nya hjärtelättare och min gamla trostjänare, men kameran låg på laddning så. Nån annan gång kanske.
Annars då? Jo tack, det är bara bra! Anna och jag var och simmade idag. Det fanns kuponger på Umeås simmhall i ett häfte som Norrteamet fick i julklapp av Joel. En hel halvtimme tog vi oss fram och tillbaka som små fiskar längs bassängens längder. Det var helt otroligt skönt! Och sen lite bastu på det med honung i ansiktet, gammal Israel favorit som gör att man kommer att se ut som 40 i hyn när man är 80 år, jag lovar! Valery, den gamla damen som lärde mig det var minsann en riktig pingla trots sin höga ålder! Men, men. Det var lite kuriosa det.
Men simma alltså, wow. Det blir nog min och Annas lördagsförmiddagssyssla framöver. Beach 2007 säger jag bara. Så så fort jag har möjlighet så ska jag göra som Anna gjorde idag, och köpa ett klippkort på simmhallen. Det blir ju billigare så.
Men nu måste jag avrunda. Vi är bjudna på 17 årskalas gånger tre ikväll. Camilla, Rebecka och Emanuel har fyllt år, och vi ska dit! Så taco, tårta och schlager, hur kan man bättre runda av en redan underbar dag!? Och dessutom, ett tillfälle att klä upp sig också. Min favorithobby!

Bless/ JO

2 kommentarer :

  1. Bidrag till simkort kommer på posten....

    Mormor genom mor

    SvaraRadera
  2. Va mysigt det låter..mmm jag vill så gärna komma och hällsa på <3..love/jossi

    SvaraRadera