måndag 8 januari 2007

Prognos

Fortsatt inläggstorka kommer troligtvis att råda på denna blogg för ett tag framöver. Jag vill ägna tid åt annat helt enkelt. Erfarenheten har dock lärt mig att säga på obestämd tid. För face it, man vet ju aldrig.

JO


Update: Om ni nu skulle undra så kan jag meddela att det åtminstone inte kommer att bli något nytt inlägg innan den 8:e februari. Så as I said, på återseende!

4 kommentarer :

 1. Johanna! Kom tillbaka.... Äh! Jag tar bara och ringer dig i ställe! Love you!/Jossi <3

  SvaraRadera
 2. Jag ÄLSKAR dig Johanna!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Nää, nu vet jag inte om jag orkar vänta längre! Saknar dina inlägg såååå.....:( Strunt i att somliga komenterar så snabbt du brutit löftet att avhålla dig! Du fyller ju mitt liv med glädje, ju!

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Bara några dagar kvar nu ;-) men det var en riktig fasta, så det var även för minegen skull jag inte bröt den. Och också för att somliga (ja somliga vet säkert vem de är) faktiskt har rätt när de påpekar inkonsekvens. Säger man en sak, då gör man det! Men, love you mom, och ja jag kommer nog att börja skriva igen i sinom tid.

  Jo

  SvaraRadera