lördag 9 december 2006

TÄVLING!


Ja nu var det äntligen dags då! Tävling! Och som ni ser på bilden så är det ett smile som jag söker ägaren till. Ja så vems är då smilet? Svaret, ja det vill jag ha innan Lucia, alltså innan den 13/12. Och för att göra det lite svårare för er, men enklare för mig att utse vinnaren, så vill jag dessutom ha: Ett julklappsrim på korv, samt en kort motivering till varför just du läser min blogg och varför du bör vinna.

Enväldig domare är jag [Johanna] och beslutet kan inte överklagas. Snabbt svar prioriteras, men grym motivering kan knocka. Det rätta svaret och tillhörande motivering lämnas antingen in under "kommentarer" eller skickas till min mail [byjowithlove@hotmail.com] Fint och vackert inslaget pris utlovas till vinnaren, som presenteras här på bloggen fredag den 15/12!

Lycka till!/ jo.

8 kommentarer :

 1. Leif "loket" Olsson s smile glömmer man inte så lätt...

  SvaraRadera
 2. Nää, jag vågar inte svara här. Jag mailar nog istället...

  SvaraRadera
 3. Det verkar som om alla övervägande (låt säga ca 99%) vill svara via mail. Inte trodde jag att ni var så blyga =)

  jo

  SvaraRadera
 4. Och DG... Vad är det för halvsvar?

  SvaraRadera
 5. Sorry, det var så härligt att Loket igen...

  SvaraRadera
 6. Jag såg tävlingen nu i dag den 13/12!! Är det försent?
  Jag gör i alla fall ett försök..
  Mannen på bilden [Ingen kvinna har sådan valross mustach!] är Leif "loket"Olsson.. [möjligen hans mamma=/]
  Och här kommer rimmet: Du var mej en svår en att köpa julklapp till,
  jag tänkte och jag tänkte, men i huvet stod det still.Så Jag tog en promenad till sibylla, för att fylla min hylla, då slog det mig
  huxflux att vad du behöver är....

  Hahhahahah!! Jag vet världens värsta rimm! Och därför är jag så glad att familjen Jernberg aldrig krävt rimm på sina klappar..=P
  Och min fina motivering är väll att jag älskar dig! Och att jag är en trogen läsare som var så välldigt olycklig över att nästan missat tävlingen....snälla snälla välj mig!

  SvaraRadera
 7. I det här fallet är "hylla" slang för mage!..inget annat! =o

  SvaraRadera
 8. Ok, om det inte är Marie Fredrikssons farsa så återstår väl Leffe "Loket" Olsson. Fast som tidigare kringflackande sportkommentator i detta avlånga land så kan han kanske ändå vara farsa till Marie... vem vet...

  Nåväl, här kommer rimmet om korv i bestämd form:
  - Risken finns att Du kommer att se ut som Tjorven,
  om Du äter för mycket av denna goá ...

  God Jul!

  /Farsan.

  SvaraRadera