tisdag 12 december 2006

Se, sett och ses

Hade viljat se: Utställningen "The other side of fashion" på Nordic Lights i Stockholm som visades där 17-29 oktober i år. Men jag har hört att de har tryckt en "The other side of fashionmagazine" om utställningen. Måste undersökas vidare.

Vill se: Teateruppsättningen av "När Harry mötte Sally" med premiär den 14 december på Stockholms statsteater. Teaterkväll i Stockholm någon?

Kommer att se: En massa filmer som jag har viljat se under hösten men inte haft möjlighet till. Såsom: The devil wears Prada, Pirates II, Vendetta, X-Men III, En geishas memoarer, Tigern och snön, Förortsungar, Superman returns, Marie Antoinette, The prestige, ja listan skulle kunna göras lång. Frågan är ju, kommer jag verkligen att se alla?

Och vill se om: The notebook, The notebook, The notebook!

2 kommentarer :

  1. Jag trode jag var den enda som sett reklam för den.. Jag vill också gå!!! VI GÅR!!!

    SvaraRadera
  2. lustigt att du också ville? Systertelepati kanske?

    SvaraRadera