söndag 10 december 2006

Recenserat by JO

Okey först ut är de i denna tid så omtalade Skumtomtarna. Ja eller "Juleskum" som de heter ifrån Cloettas sida. Och jag var ju bara tvungen att prova! Jag menar, det görs reklam om, bloggas om och allmänt tjatas om dessa stackars små rosa-vita tomtefigurer som om vore de julens själva mening. Till och med så att Martin Stenmarcks "Sjumilakliv" har fått en ny text: "Jag kanske käkar skuuum ikväll, om jag känner mig själv." Så tillslut så kom jag till den punkt där jag bara kände: Nej nu måste jag prova. Så sagt och gjort, jag köpte mig en påse.
Och resultatet då? Som väntat. Uhää! Stackars små sötsliskiga rosa fluff figurer. Inte gott. Så snälla någon, förklara. Vad är grejen? Men oavsett så blev det i alla fall ett big no-no ifrån mig på dessa. En gnu.

Näst på tur kommer: Chokladdoppade kaffebönor. Och jag ska inte dra ut på det. Jag ska gå rakt på sak. För tag i beaktande att jag inte ens dricker det där giftet [som garanterat började nyttjas först efter syndafallet] och ändå så är jag helt såld på dessa! De är verkligen urgoda! Det är chokladen som frälser dem. Ja, så måse det va. Fyra gnuer!

3 kommentarer :

 1. Du kan ju inte seriöst dissa Cloettas skummisar! Dom är ju så grymskans goa!
  /f

  SvaraRadera
 2. gnu är något omänskligt och osmakligt. Du vet att dem dödade Mofasa. Därför kan inte kommer heller gnu aldrig va eller bli något positivt eller pluss så därför av din gnu utdelningar betyder det att tomte skummisar vann...:)

  SvaraRadera
 3. Min lilla söta Hannis.. att Du alltid ska vara så bak å fram... ;)

  Skumtomtar från Cloetta = Ett måste till jul. Eller som Coca-Cola säger det, "A must for Christmas!" Alla andra försök, sådana som hamnar på och som man får köpa på Ö&B för ynka 3 spänn, går såååå fet-bort.

  Det är som Ahlgrens bilar, ingen kan göra en kopia...

  Sen att Du sätter den andra rätt i krysset, fast Du inte vuxit upp till att bli kaffemogen än, är ju ooootroligt! (Sista ordet läses med bredaste dalmål.)

  Eftersom jag läser mycket mer än jag kommenterar, så passar jag på nu då.

  Gnuer är helt rätt! Det var inte de som döda Mofasa, det vet alla som vågade titta under denna dramatiska scen. Det var ju Scar som döda... Precis som att det inte är en bil som dödar den som den kör på, det är den som sitter bakom ratten...

  Ses snart! Älskar dig!

  Din Farsa. (Och kanske en av bröderna djup ;)

  SvaraRadera