torsdag 7 december 2006

Live from Östersund

Ja då sitter man här igen då. Ja på ett internetcafé det vill säga. Något som jag gjorde mången gång under min vistelse i Det Förlovade, men som jag inte har gjort en droppe sedan dess. Men nu sitter jag här igen alltså med något av en flashback-känsla.
Vi är på näst sista dagen av vår resvecka, och som rubriken antyder så är det alltså i Östersund som vi är. En trevlig stad. Men man kan bli lite rastlös ibland om kvällarna när man är så här på resande fot måste jag erkänna. Har man sista gruppträffen vi 15 nånting, så har man ganska mycke tid kvar sedan att fördriva på bästa sätt. Och idag blev alltså mitt öde ett internetcafé.
Jag måste dock erkänna att det var ganska mycket bara för att jag blev sugen på själva den grejen. Jag menar, internet kommer jag ju hem till imorgon, men det är nånting med att sitta ett gäng lirare på en rad. De flesta sitter med World of Worcraft eller liknande, och sen jag då, jag sitter ju vid min blogg då och bloggnördar mig. Men det är kul, man får ha jättestora och fula hörlurar på sig. Plus, att det är en liten irriterande klocka som tickar nere i hörnet av datorn för att stressa en, och lura en att bara betala de 6 kronorna till för en extra halvtimme.
Men egentligen, vad gör jag här? Eh, jag var väl bara sugen på att göra något annat. För jag menar, det blir en del "hänga-i-tom-kyrka-passa-på-att-predika-från-scenen-och-spela-piano-kvällar" ändå. Men helt seriöst, denna gång försökte jag faktiskt att vara mer kreativ än att välja mellan det sistnämnda, läsa min bok och promenera. Och för övrigt så är det svinkallt i Östersund, så näsan börjar rinna bara man tänker på att promenera. Det jag hade tänkt göra var att gå på en poesikväll de skulle ha i länsbibliotekets café ikväll. Men det hade redan börjat när vi kom dit, och de som då spelade gittar [?] satt mitt för dörren. Så bibliotekscafé blev internetcafé.
Och vet ni? Nu så tänker jag faktiskt gå och betalar de där 6 extra kronorna så att klockan slutar att blinka, och så ska jag surfa runt och läsa lite på era bloggar ett tag också. Sen får vi se vart kvällen bär. Förmodligen raka spåret tillbaka till Metodistkyrkan och till min bok. Men hur som helst, var så säker, I'll be back!

jo.


Ps. Jag har en rolig tävling på gång också, så håll utkik. Det kanske till och med blir ett pris?

5 kommentarer :

 1. ja du skulle verkligen sett Malmö nu, det är grymt fint! Vi syns väl nästa vecka antar jag, eller? Sävja go sävja...

  ps.
  får du blogga när du reser? och predika inte ihäl dig...:)
  ds.

  SvaraRadera
 2. Tävling! Var? När? Hur? Jag gillar tävlingar! Det passar mig, så att säga... Count me in!!! =) /f.

  SvaraRadera
 3. Tack Johanna för paketet=)! Va gullig du är, det rörde verkligen mitt hjärta=). TACK=)! Du är go du! Vi ses om en vecka=)! Kramar Sara

  SvaraRadera
 4. lite datanörd är du allt Johanna =)

  SvaraRadera
 5. Arash: Ja vi ses =) och ang. de där andra så var jag som sagt inte där under utbildningsdagarna när de gick igenom det.

  fk: Ja den kommer, den kommer, så håll ögonen öppna.

  Sara: Åh va kul =) Va glad ja blir! Ja vi ses ju snart =)

  Simon: Yes, and you know it =)

  SvaraRadera