måndag 11 december 2006

Julkramen

Här om dagen så fick jag ett sms ifrån min faster. Sms:et löd som följande: *Kraaam* Julkramen har startat.. Sänd denna till alla dem du håller av, och se hur många kramar du får tillbaka.. Får du 1-3 är du en okey vän.! Får du 3-4 är du en god vän. Men får du 4-5 är du den bästa vän som finns. Sänd den gärna i retur..
Så glad över att ha fått ett sms ifrån henne så ville jag naturligtvis genast sända ett i retur. Så det gjorde jag också. Trodde jag. Men det var väl bara det att jag i stället skickade ett sms till alla i min inkorg. Japp alla. Jag gjorde det. Som tur var så hade jag ganska nyss tömt den, men det blev väl ändå en 15-16 sms som hann gå iväg.
Och okey, det var väl ett ganska kul missöde so far. Speciellt som jag vanligtvis inte har mycket till övers för kedje-sms. [Jag tror att det är en ond konspiration ifrån telefonoperatörerna för att ta våra pengar] Men vet ni? Jag fick ett sms tillbaka, av alla jag skickade till utom två. Då blev jag glad. Jätte glad. Tänk vilka vänner man har! Så kul grej, om än oväntad. Det gjorde i alla fall min dag. Och kanske till och med den därefter.

Bless/ jo.

1 kommentar :

  1. Du ska få en riktig kram när du kommer hem i stället. Fick sådan där "julkram" med, men jag ville inte ge ngr pengar till ngn teleoperatör så jag svarade med eget sms i stället.

    M.

    SvaraRadera