tisdag 19 december 2006

Jul-lov!

Ja då var det jul-lov nu då. Jul-lov! Egentligen så slutade vi först idag, men om jag ska vara ärlig [och det ska man!] så var jag bara glad att jag tog mig igenom julfesten igår, och att jag dessutom hade det trevligt. Jättetrevligt! Men tyvärr så vart jag helt slut igår och började att må lite halvt illa sådär, och idag så mådde jag helt sådär. Men jag ville verkligen inte va en seg degklump på julfesten igår, så några av mina söta medteamare bad faktiskt för mig, och jag var helt med resten av kvällen. Och det är jag verkligen glad för, för som sagt så hade jag verkligen trevligt. Men idag så vart jag då tyvärr hemma. Tråkigt. Undra vad de andra gör?
Men ändå, det är ju trots allt jul-lov så jag ska inte klaga. Bara vila upp mig. Och mysa! Något som jag faktiskt redan har tjuvstartat med det. Vi hade glöggmys med familjen för någon kväll sedan, i förrgår gick vi på bio med NG, ikväll ska jag och min syster ha filmkväll (The notebook!) och imorgon så kommer Linn hem till mig för strictly mys på kvällen. Åh så skönt. Lov! Jag ska ha lov!

:-)

Love/ JO

2 kommentarer :

  1. Du missade zip zero idag! Inget hände och nu har alla dragit på lov! Krya på dig och god jul om vi inte ses innan!
    /f

    SvaraRadera
  2. Å Jojo, ska du äntligen få se The Notebook!? Haha! Mm, hoppas verkligen att du recover ordentligt snart min vän! Nu är jag hemma också! Det var rektit skönt vill jag lova. Mamma och Pappa, åh! Ha det fantastiskt och GOD JUL!

    Krejms /Äna, your kombo

    SvaraRadera