fredag 1 december 2006

Jag är ett geni!

Ja, för dem som inte visste det redan alltså (Här skulle det nu kanske händelsevis passa med en smiley, men av princip så gör jag ju inte sådana.) Men, det är nämligen så att vårt julmusiksproblem (ett obloggat i-landsproblem vi har haft här uppe i norr) just har blivit löst. Som en blixt från klar himmel kom det till mig. Webradio! Klart att det måste finnas åtminstone en webradiokanal som spelar julmusik. Och det gjorde det också. Tänk. Och inte bara en kan ni tro, utan ett helt utbud! Har nog aldrig haft så brett utbud av julmusik i hela mitt korta liv. Gott!
Julstämmningen var det i och för sig annars inget fel på. Och jag läste nu någonstans på en blogg att folk stressar för att få tag i julstämmningen, bara för att snön nu saknas. Men det är inte fallet med mig i alla fall. Det verkar som att jag kommer fabriksinställd med julkänslopaket fullt installerat. Det räcker liksom med att skala en klementin och blåsa ut ett ljus i en i övrigt mörk lägenhet för att jag ska känna: Oh, snart är det jul.
Och så nu musiken då. Vilken stämning! Jag som inte ens har bakat min första pepparkaka än. Det blir en fin jul i år. Jag bara känner det på mig.

jo.

4 kommentarer :

 1. av princip bör du sluta skriva att du ska sluta med saker o ting...:b typ blogga, hehe

  SvaraRadera
 2. tar du det som track ska du veta att det bara e snack... by arash with care

  SvaraRadera
 3. ooo skulle du vilja ge din kunskap vidare? sitter här i israel o läängtar verkligen efter julmusik - julkänslan infinner sig inte utan den... har oxå tänk på webradiio men seg som jag är inte kollat upp.. men du kanske har nån favorit? hade underbart! så kul att läsa om allt som händer i det norra.. puss/ pauline

  SvaraRadera
 4. Här har det bakats pepparkakor i alla fall....dina syskon har, vill säga. Det gav julstämning kan jag lova. Det doftade härligt i hela huset!

  Kram M.

  SvaraRadera