måndag 11 december 2006

Home alone

Well, some got home. And I got home too. Alone.

Jo så är det. De andra tu har dragit på årets sista resvecka medans jag har stannat kvar hemma med det sista kontors och hushållsarbetet. Så jag är ensam hemma ja. Lite som Macaulay Culkin i den där filmen ni vet. Bara inte lika rädd. Och förhoppningsvis utan att behöva försvara vårat hem ifrån några gangsters? Men dock i stundande juletid. [Och utan min mamma!] Så tänk, jag måste fira Lucia själv. Vad ska jag göra då? Lucia som ändå är en ganska viktigt tradition för mig. Ja eller viktig? Det kan väl sättas i perspektiv. Men det blir liksom ingen jul annars. Julstämmningen börjar på riktigt då. Så nej, jag måste hitta ett lussefirande någonstans! Lite svårt att vara ett själv när man bara är en. Men jag har för mig att det skulle vara någon lussevaka i Pingstkyrkan. Så jag kanske går dit då? Ja, och så kan jag ju kanske göra mig lite nya lussevänner också eller nåt?
Men annars så tycker jag faktiskt att det är väldigt skönt att få vara ensam hemma ett tag. Få lite kvalitetstid med mig själv så att säga. Det mår man bara gott av. Speciellt som man aldrig är ensam heller, även om man är själv. Det är gott.

Så den där "ensam hemma grejen" den är helt lugn den. Bara de inte glömmer att hämta upp mig innan vi åker ner mot Uppsala på fredag?

Bless/ jo.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar