måndag 4 december 2006

Bekännelser

Att jag redan har öppnat sju luckor på min chokladkalender det är ett faktum. Och ja jag vet, skäms på mig! Det är bara den 4:e idag. Men vadå. Vi ska ju ha resvecka. Sen så åt jag inte alla själv heller, jag gav Anna en.

Update: Okey, åtta. Men nu är det nog!

2 kommentarer :

 1. Så typiskt dig!!! Jag har i alla fall varit jätte duktig och bara ätit de 4första...nja...5då, men jag är i alla fall bättre än dig=p
  Och vet du vem jag saknar varje "gripande" dag då? DIG!!!!!!
  Kom hem snart=( Och det blev INTE bättre av att Linn kom och hällsade på, hon påminner så mycket om dig..Och så pratade vi så mycket om dig också..kom nu så jag får krama dig och säga hur mycket du betyder för mig!
  Jag har till och med köpt en fin julklapp för att muta dig;)
  Love you! Jossi

  SvaraRadera