söndag 3 december 2006

Advent

Idag så är det första advent. Tänk. Tre veckor, sen är det jul! Vilken grej. Men mysigt. Ska bli skönt att få va lite ledig. Komma hem till familjen, fira jul och allt som hör där till. Men just nu är det väldigt kul att jobba på lite med. Vi är mitt inne i en period av tre resveckor nu, och det är jättekul! Jag gillar verkligen resveckorna. Jag har sagt det förr, men det är verkligen då man känner varför man gör det här. Människor säger jag bara. Och som Carl-Gustaf Severin säger: Det är den bästa aktie man kan investera i. Sannerligen! För det är den enda aktie som har garanterat evighetsvärde. Slå det ni!
Men som sagt, första advent. Så vad har jag gjort idag då, denna första advent? Jo, jag har varit på söndagsmöte på UBC med Stefan Salmonsson. Väldigt jättebra. Åkte även de ca 12 milen till Skellefteå igår för att va med på det mötet som han hade där. Och ja, det var också bra. Väldigt bra.
Och sen så var det så mysigt idag att vi [läses Anna och jag] blev bjudna på adventsglögg hos våra grannar under oss. Och våra grannar, ja det är pastor Mats föräldrar det. Ett jättegulligt par. Så Anna Greta, som frun då heter hade kokat egen lingon och svartvinbärsglögg. Sen så hade hon gjort super goda lax och creamcheese-rullar också, och ädelostbollar med pepparkakskross. Mumma. Det var bara så gott, och så mysigt. Men sen var jag faktiskt tvungen att spring ifrån, mitt i myset, för jag fick telefon. Det var Mario som ringde, ända ifrån Colombia. Kan ni tänka! Det var brutalkul att prata med honom i alla fall. Tänk att han bara ringde sådär. Tur att det var han som ringde också, för vi pratade ganska så länge.
Men jag har inte bara pratat i telefonen och glöggfikat idag. Jag faktiskt även hunnit med att julpyntat i vår arma lägenhet också. Inte för att vi hade något julpynt att pynta med direkt, men jag är ju inte den som tackar nej till att pyssla i första taget. Så vi pysslade ihop lite julpynt idag, Anna och jag, efter bästa Kajsa Varg-anda. Jag säger bara: Man tager vad man haver, man gör så gott man kan!

Love and bless/ jo.

1 kommentar :

  1. oj så fin blogg du har Johanna :) hur är läget med dej? jag saknar dig enormt mkt ska du veta!! hoppas att allt är bra & att man får se dej något snart!! älskar dig vännen! be blessd.

    SvaraRadera