lördag 25 november 2006

Weekend, the end of the week

Imorgon är det skyltsöndag. Vet ni hur mysigt det är eller? Typ jättemysigt i alla fall. Så imorgon ska Anna och jag, som de hurtbullar vi är, promenera till söndagsmötet på pingst. Och efter "kyrkkaffet" så ska vi ner på stan på skyltsöndag. Fast det förstås, de flesta butiker har ju redan börjat sin julskyltning. Men imorgon så tänder de julbelysningen på stan, och har julmys och galleria invigning.
Och idag har vi verkligen haft helg! Så skönt. Vi har till och med sett på film, den ni. Andra filmen sen vi kom hit. Vi har ju varken TV eller dator som klarar DVD. Men då finns ju alltid TV4-anytime. Lite dyrt, svar ja. Lite laggigt, också svar ja. Men ändå. Förra gången såg vi "Finding Neverland" som jag verkligen gillar, och denna gången såg vi "De utvalda" som också är en favorit. Så de va kul. Ja, förutom att det var en övning i hur väl jag ligger till när det kommer till Andens frukt: Tålamod. Eftersom filmen hela tiden gjorde stopp, och texten "loading" började blinka. Så den vart kanske en timma längre än den skulle ha vart. Men jag kan ändock meddela att jag faktiskt låg bra till på tålamodsfronten. Jag gjorde skojiga trolleritricks för Anna i pauserna, och så passade vi på att fika lite också. Vi hade det väldigt mysigt ändå med andra ord.
Men hörrni, nu ska jag sova. Pigg och alert när man ska på Gudstjänst imorgon. Så får vi höras mer någon annan gång. Har massa bilder att lägga ut ifrån våran "huvudbonadstemadag" i fredags. De lär ni ju inte vilja missa. Jag bar duktigt min "huvudbonad" hela dagen. Även när jag åkte till Onoff för att inhandla ett nytt modem (äntligen!) till vår dator. Men som sagt, mer om det sen. För nu är det god natt.

Love your jo.

1 kommentar :