torsdag 9 november 2006

Tid som är fri

Vet ni vad? Fritid, det är tid som man är fri att disponera precis som man själv vill. Bra va. Det är på sådan tid som man exempelvis kan blogga eller liknande. Och blogga ja, det har jag ju gjort en hel del på det senaste. Kan nu däremot hända att jag i fortsättningen, åtminstone för någon tid framöver, faktisktt inte kommer att vara en lika hängiven bloggerska som tidigare.

Inte det att jag inte gillar att blogga, för det gör jag. Det blir ju lite av ett fönster emot omvärlden. Snarare just det där med fritiden då. För även om man är fri att disponera den tiden som man vill, så är man oftast inte fri att välja måttet av tid att disponera. Och nu är det ju som så, att det ju är så mycke mer som jag vill göra med den tiden, än att sitta framför datorn dagarna i ända.

Jag har ju böcker att läsa, pussel att lägga, saker att sy, tavlor att måla och inte minst av allt, människor att inspirera. Och alltihopa har ju en gemensam nämnare, det tar tid. Oh, jag bara känner att det är så djupt här nu va. Eller som en sa till mig här om nyssens: "Johanna, dina djup upphör aldrig att förundra mig." Så sant, så sant. Men, djup eller inte, det är ju inte dessto mindre sant för det. Att saker tar tid.

Men nu är det ju som så, som jag sa, att jag ju tycker om att blogga också. Så lite bilder och liknande kan jag nog säkert komma att skrota upp här ändå. Men jag lovar inget. Och sen, skulle det nu mot all förmodan hända att ni skulle sakna mig, eller mitt skrivande, ja då får ni väl tala om det för mig så får vi se vad vi kan göra åt saken. För det är ju nämligen så lyckligt ställt, att jag faktiskt är mer än en bloggerska. Ja, jag är ju en hel, verklig person också.

Och ja vad jag menar med det är väl egentligen bara att jag har både en mobiltelefon och en mailadress. Så om någon sedan dessutom skulle sakna mig som person, eller min lilla gälla stämma, så är det ju bara att höra av sig. För vem vet, jag kanske saknar dig med?

Kärlek, jo.


Ps. Dessutom så kan du ju passa på att ta en retro-tur genom min gamla blogg nån gång, om du nu skulle ha det långtråkigt. Jag lovar dig, där finns det en massa mer eller mindre intressanta saker att läsa. Och vem vet, du kanske till och med har missat något intressant? Ds.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar