måndag 20 november 2006

Tänker på mig?

Jag har hört att om man kollar på klockan när siffrorna är lika, eller när det är ett jämnt klockslag och helst då 00:00, så är det någon som tänker på en. Någon som har en kär. Och är det så, ja då har någon tänkt på mig väldigt mycke de senaste dagarna. För nästan varje gång som jag kollar på min klocka så är den antingen 18:18, 13:00, 22:22 eller som de senaste två kvällarna i rad 00:00.
Skrock? Vet inte. Men ligger man i sin säng utan att somna, och vänder sig om för att kolla vad klockan är och den då visar 00:00, då undrar man ändå om någon annan kanske också ligger vaken, någon som tänker på mig just då. Och vem vet. Inte jag. Jag lär ju aldrig få veta om det stämmer eller inte heller. Kanske i himlen. Det skulle kunna vara en såndär kul grej som faktiskt är sann, och att det bara är några få som har kommit på det.
Men som sagt, vem vet. Tydligen så ska det i alla fall även gälla det där med att någon tänker på en, varje gång man nyser också. Så, har jag nämnt att jag har nyst ovanligt mycke de senaste dagarna? Och förresten, vet ni vad klockan är nu...?

jo.

2 kommentarer :

  1. Det gäller om man hickar också... säg inte att det är en återkommande åkomma bara?! =)

    SvaraRadera
  2. Åh, jag som har hickat idag för första gången idag på ett år minst! Försöker någon att säga mig något...? (Hoppas att alla förstår att detta är minst lika oseriöst som det är seriöst).

    SvaraRadera