måndag 27 november 2006

Nattuggla

Det är mörkt. Anna sover redan sen länge tillbaka. Johanna däremot, hon somnade ifrån sitt magont i ett par timmar idag under eftermiddagen, och är nu följdaktligen tyvärr alldeles för pigg för att sova. I alla fall just nu. Däremot så är jag hungrig. Det hinner jag alltid att bli om jag inte går och lägger mig innan tolv. Mitt hungersbekymmer får dock möta sitt öde i en knäckebrömacka med kaviar.
Så vad ska man göra nu då, när ögonen inte orkar läsa mer men huvudet inte vill sova? Det blev visst en ny logga till bloggen i alla fall (ja jag vet, skaffa dig ett liv) men vi får se hur länge den får sitta. Ja fast de lär ju bli ett tag förresten, eftersom vi reser iväg igen på tisdag. Och nästa helg, ja då är vi bara hemma söndag. Sen, ny resvecka!
Mycke resa nu. Och mycke resa i Norrland är lika med mycke biltid, och mycke biltid är lika med mycke lästid. Och det behöver jag! Har inte hunnit läsa mycke alls nu denna vecka, inte i någon av mina böcker. Vi har haft rätt så fullt upp. Men det är klart, till sist så antar jag att det handlar om prioritering, som allt annat.
Ja, som nu till exempel. Nu prioriterar jag att gå upp och lägga mig igen, för att försöka somna. Och hur som helst så har jag suttit klart här i alla fall. Ska nog ta ett gott råd och skaffa mig ett liv. Så tillsvidare.

Love and bless/ jo.

3 kommentarer :

 1. Snyggt! Lycka till med resandet./f

  SvaraRadera
 2. Bra val... sova e nyttigt!!
  Man blir pigg då... om man inte sover för mycket that is!
  Önska Anna lycka till me körandet!

  SvaraRadera
 3. Sam: Anna tar tacksamt emot dina lyckönskningar, och ja, jag somnade tillslut =)

  fk: Tack, halvnöjd själv, men jag lär mig!

  Ha de!/ jo.

  SvaraRadera