söndag 19 november 2006

Mrs Meyer

Oh who! Vilket möte! Wow asså, det var verkligen hur bra som helst! Tack Jesus för internetsända möten! Det gjorde så att även jag här uppe i Norrland kunde få vara med och höra vad Joyce Meyer hade att säga. Och det var verkligen kanon bra! Hur bra som helst asså, verkligen!
Jag måste faktiskt också då säga att detta var det första jag någonsin hörde av henne. Jag har varken sett en sändning eller läst en bok tidigare. Jag har nog till och med bestämt mig lite för att hon inte riktigt var min typ av förkunnare. Vilken nöt jag var. Dels för att jag dömde ut henne för någon 30 sekunders reklamfilm jag såg ifrån 90-talet nån gång (jag vet, nöt!) och dels för att jag hade bestämt mig (grundat på vad?) att hon nog inte var riktigt min pryl. Men, men. Tack och lov så är det inte värre än att man kan ändra sig. Och tur är väl det, för det här mötet var verkligen så otroligt bra, och verkligen aktuellt i mitt liv och in i frågeställningar som jag hade just nu.
Så läxa lärd. Döm inte! Tänk, det är så skönt att känna att man har lärt sig något. Att livet inte står stilla liksom, och att sanningar som man har hört tusentals gånger, plötsligt får en mening i ens liv. Gott. Så nu vet i alla fall jag vad ja ska göra vid sjutiden ikväll. Och vet inte du så kommer här en ledtråd. Det börjar på J och slutar på oyce Meyer. Och missförstå mig inte nu, det var inte ett förslag, det var en schemaläggning.

Love, jo.

1 kommentar :

 1. ja, visst var det bra!
  riktigt kul att höra. hörde en del av hon sa idag redan igår, så det blev riktigt starkt. att både hon och Ulf Christiansson säger samma saker:)
  bland annat om att man inte ska leva i en död religon.
  kommer också att sitta vid datorn vid sju, hehe.

  jasså, får hoppas att snön kommer snart då:)
  det är mycket mysigare än regn.
  vi ses snart!
  bless

  SvaraRadera