måndag 27 november 2006

Mamma!

Vart är du? Jag saknar alla dina små kommentarer! Har du slutat läsa min blogg, eller tror du att jag inte vill att du ska kommentera? Vem ska nu signera fina små kommentarer med /m?

Love, your jo.

4 kommentarer :

 1. Jodå, jag läser! Har kanske inte kommenterat allt...mycket får tala för sig själv :) Men jag har fått många skratt när jag sitter vid min dator på jobbet och läser. Men jag har också fått mycket mer att göra nu så...jag jobbar och jobbar och.....
  Vi har ju snackat på telefonen ngr istället, då!

  pusselipuss/M. ;)

  SvaraRadera
 2. Cag..eh Christopher: Kul! Med dina estetiska datakunskaper så skulle detta kunna bli hur snyggt som helst en dag! Och behöver du hjälp med bloggen i sig, så för jag en bloggskola via mail ;-)

  Mamma: Ja vet, de är mycke bättre att prata! Jag skrev de först, elle rättare sagt, detta var ett jääättelångt inlägg först, men så kapade jag det efter fjärde meningen istället. Men ja skrev i alla fall att det var jättemysigt att pratas vid på telefonen, det är det alltid! Även om det bara blir korta stunder, så vi gör det allt för sällan! Men nu så far vi ut på resvecka igen, tiden går så fort, ja så innan du vet ordet av det så står jag där i er hall med ett ton väskor och undrar, kan jag få bo här över jul?

  Love, jo.

  SvaraRadera
 3. Det är så sant som det är sagt! Jag vet ju att ni har er resvecka nu och att din tid går till detta nu och precis som du säger så möts vi ju snart!

  Läs din mail...

  M.

  SvaraRadera