måndag 20 november 2006

Kavajen

Nu är det ju så att min blogg inte är någon modeblogg, det sköter flera andra redan så fint. Men, jag måste ju ändå kommentera och säga att det var en ruskigt snygg kavaj/kostym som vår Mogul hade på sig i söndags kväll. Klädde honom riktigt fint! Och jag blev även väldigt nyfiken på vart den kom ifrån? Såg antingen utlandet ut, eller dyr designer. Jag skulle nog gissa det första eftersom han är rätt berest, men spela roll egentligen, den var väldigt snygg i alla fall. Så, modecreds till Mr Mogul!

jo

1 kommentar :

  1. Tänkte exakt samma sak...den var gryyymt snygg. Jag tycker det andas lite Singapore över den. Har hört att de frågor "pastor, can we dress you funky?" där borta och sen skänker bort en massa schyssta kläder helt gratis. Man kanske borde bli resande predikant.

    SvaraRadera