lördag 25 november 2006

Karaoke


Ja då har jag varit på mitt livs första offentliga karaokekväll (för hemma i vardagsrummet med familjen gills inte!) och vet ni vad? Jag vann! Fatta! Ja, eller vi vann. Vi som i den väl matchandes sammansatta gruppen ni ser där på bilden. Det var från vänster, Viktoria, jag och Rebecka. Och låten vi framförde var ingen mindre än Charlotte Perellis "Tusen och en natt". Och vi vann inte bara titeln "Kvällens karaoke" som innebar sång, scennärvaro och koreografi, utan även bonuspriset "Bästa outfits"!
Jag måste säga att jag känner mig lite stolt faktiskt, de sa till och med att det lät bra, och då sjöng vi även solo mina damer och herrar. Ja, för att inte tala om koreografin då. Kan säga att den halvtimme vi fick på oss att förbereda våra fem minuter i rampljuset slet vi som små djur med att sätta hela koreografin. Och det gjorde vi också, minsann. Det var till och med så pass att karaokejuryns egen "Kishti" (komplett med prick i pannan och allt) fick kvällens första och enda "Hallelujah moment" och det var stort, i alla fall för oss.
Så det är nu med ett förnöjt leende på läpparna (och en massa rött läppstift som jag inte får bort) som jag går och lägger mig. Och nynnades "Du finns i mina drömmar..." kan jag bara höra idoljuryns Daniel Breitholtz inom mig "Asså Johanna du är lite ojämn och så menee, för mig går du vidare."

jo

1 kommentar :

  1. jag vet inte om det säger mer om dig än om karaoke :b, hehe men grattis! Är i jönköping nu, hur gött som helst, hälsa Anna, öh ja!...gb/a

    SvaraRadera