måndag 23 oktober 2006

Okey, nu får det sluta!

Ja nu får det verkligen vara nog. Vem det nu än är som håller på och skriver. Sluta. Jag tycker inte att det är ett dugg roligt, snarare väldigt jobbigt. Har haft jobbigt med detta förut. Ska jag verkligen behöva bli nojjig bara för att jag är själv hemma, och se till att dörren verkligen är låst? Nej.
Och om det dessutom är någon som använder en annan persons namn, ja om det är så, så skärp dig! Så gör man bara inte! Jag blir inte ofta arg, men nu är det nära. Nej förresten, jag är arg. För det här är dumheter. Så att skärp dig. Och då är väl det en mild uttrycksform för vad jag tycker att du borde göra. Även en ursäkt, till fler än mig, är nog på sin plats. Ja speciellt då om det är någon som har gjort det i en annan persons namn. Så nu får det va nog.

jo.

3 kommentarer :

 1. Vad är det "någon" skriver om? I vems namn?

  Bless u Jo!

  SvaraRadera
 2. Nej det var bara någon (jag vet inte själv vem?) som "skämtade" med mig, drog det lite långt. Ingen fara.

  SvaraRadera
 3. Så då slipper man 5 rader Gunnarsson i fortsättningen på comments alltså?!

  Gooooooooooooooood! (samma som bra, skönt, äntligen osv.)


  Lev väl! Var välsignad!

  Din Farsa! (inte Nisse på Manpower)

  SvaraRadera