fredag 6 oktober 2006

Mina eviga tester

Ja, visste ni att man kan vara en speciell chokladsort? Jag, till exempel, är mjölkchoklad, med motiveringen: A total dreamer, you spend most of your time with your head in the clouds. You often think of the future, and you are always working toward your ideal life. Also nostalgic, you rarely forget a meaningful moment, even those from long ago. I och för sig väldigt träffande. Skulle jag sedan vara en årstid, så är det hösten. Skulle jag vara med i ett "girlband" så är det tydligen The Pussycat dolls, och min filmkyss är den ifrån "Romeo+Julia".
And the list goes on. Ett simpelt tidsfördiv? Möjligen. Men ändå, som kanske, kanske för dig ett steg närmare en förståelse av dig själv? För vet du till exempel vilken chokladsort du är?

jo.

4 kommentarer :

 1. I know you like me (I know you like me)
  I know you do (I know you do)
  That's why whenever I come around
  She's all over you...

  Don't you wish your girlfriend was hot like me
  Don't you wish your girlfriend was a freak like me
  Don't cha
  Don't cha...?

  SvaraRadera
 2. Okey? Kanske jag ska förtydliga vad jag sa. Jag är alltså INTE med i The Pussycat dolls...

  jo.

  SvaraRadera
 3. Fick samma resultat som du. Det finns verkligen hur många meningslösa test som helst...

  För vad spelar det för roll vilken chokladtyp man är? Ja ja, nu var jag ju tydligen tillräckligt nyfiken eftersom jag testade ;)

  Pusselipuss, M

  SvaraRadera
 4. Mäh... Det funkar ju bara på tjejer! Jag känner mig diskriminerad...

  SvaraRadera