måndag 9 oktober 2006

Min brittiska älskling!

Jag har fått en ny älskling. En Britt! Och well, den är väl inte riktigt min än, men inom en snar framtid kanske? (Och i en perfekt värld?) Och ja, det är alltså en parfym det rör sig om, utifall att ni nu skulle ha missat det. Burberry's London och ingenting annat.
Men, på tal om britt förresten, så får jag besök av en på höstlovet. Phil, som blev en go vän till mig i Israel kommer och hälsar på mig. Jag tror det blir grymt kul, om än lite skumt? Vi har ju inte setts på ett bra tag. Men nu har han mailat mig att han har bokat biljetter så. I guess he's coming.
Och när vi ändå har tema Storbrittanien så kan jag ju tillägga att jag redan saknar "intarna". Och det är inte ens Nordic än! Jag vet att jag kommer att sakna dem ännu mera då. Hela gänget. Men dem är ju i "The U.K" nu och rockar på för Jesus i skolorna. Så, God bless you guys! Keep kicking it for Christ! Speciellt du Kickflip! Men självklart J.Style med, samt her och fru Hawkes. Så summan av kardemumman är väl: "Rule Brittania, Brittania rules the world." Eller?

2 kommentarer :

  1. Johanna!

    Din blogg ser annorlunda ut...sidotexten är pytteliten ju.

    SvaraRadera
  2. Jaha ja...´Kul att du också vill ha den? Synd bara att jag köper den först...mohahaha!!!
    [Jag lucktar så gott..så gott...]

    SvaraRadera