tisdag 24 oktober 2006

Kolla vad jag har fått!
Humor, när den är som bäst.


6 kommentarer :

 1. En liten varning bara... Fildelning är olagligt. Tänk på det.

  /Farsan Baloo

  SvaraRadera
 2. Okey. Ja, jaa, jaaaa. Det var alltså Fredrik Karlsson, jag repeterar, Fredrik Karlsson som skickade mig denna skojiga "bifogade fil" via mail. Vänta, jag kanske ska ta det en gång till? Det var alltså Fredrik, som i Fredrik Karlsson som skickade mig denna "fil" via mail. Någon som fortfarande tycker att det är otydligt?

  SvaraRadera
 3. Tack. Känns mycket bättre nu. /f

  SvaraRadera
 4. jag tror du har umgåtts lite för mycket med vissa ny generation:are - din humor börjar likna vissa andra NG-are :P

  SvaraRadera
 5. Bifogar lite mer fil-

  http://www.arla.se/Default____17791.aspx?SelectedMenuItem=17416

  SvaraRadera