tisdag 3 oktober 2006

Klassisk nattblogg

Ja då sitter man här igen. Klockan är någonstans mitt emellan två dagar, och det känns lite som om det är någon form av twilight zone som man befinner sig i. Ja, inte för att det är speciellt tok sent eller så, utan bara för det att alla andra sover, och det är bara jag och datorn som är vakna. Och nu, för exakt 1 timme och 21 minuter sen så slutade dessutom min bloggfasta. Har ni märkt av den? Inte? Trodde inte det heller. Har bara gått några dagar, men jag har bestämt mig att inte blogga under Nordicarna. Inte heller resdagen innan, eller lediga dagen efter. Men som sagt, det är ju faktiskt tisdag nu så.
Och på tal om Nordic då. Ska inte skriva så mycke om det här, det får bli på Norrbloggen de. Men jag måste ju bara få klämma ur mig ett litet glädjerop... Wihiiiii! Det var så underbart! Sannerligen asså, underbart. Visst tröttsamt ibland, visst slitigt, men ack så (ja vi tar det igen) underbart! Vilka ungdomar, vilka hjältar! Och vilka medarbetare! Det är så gött skall jag säga er, att få träffa alla sina "teamar-syskon" igen. Uj vad man kan sakna dem ibland asså. Och uj, vad kul det är att se dem!
Men nu så ser jag fram emot att få komma hem till Norrland igen faktiskt. Och hemåt, det far vi igen imorgon. Väl hemma, ja då kastar vi oss direkt in i en ny resvecka. Till Skellefteå och Byske bär det av den här gången, det ska bli jättekul. Och så fyller ju min "Mighty Teamleader" år också den 5:e oktober, så vi måste tänka ut något riktigt fint sätt att fira henne på. Pannkakstårta kanske? Nja, eller inte. Hon är ju trots allt konditor så, måste nog fundera ut något med lite mer style på. Något mer exotiskt och orginellt. Kanske en älgsorbet? Kanske en hjortmousse? Eller vad vet jag. Något fint blir det i all fall, för det är hon värd! Jag är så glad att just hon är min teamledare. Hon är (ja, och nu kommer det ordet igen) ...underbar!
Så, med det nu sagt, och ordet underbart använt för fjärde gången, så känner jag verkligen friden i att gå och lägga mig. God natt gott folk, och sov så gott! Så hörs vi säkert snart igen, ifrån landet i norr.

Mycke kärlek, Johanna.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar