söndag 8 oktober 2006

"Mobil-blogg"

Ja, vad ska jag säga? "Kamerafastan" blev mig för mycket, så vet ni vad jag gjorde? Jo, jag gjorde slag i en sak som jag har velat göra lääänge. Jag köpte mig en Bluetooth adapter. Ja ni vet, en sådandär som man sätter i USB-uttaget och som gör det möjligt att koppla ihop datorn och telefonen, trådlöst. Tjohoo, säger jag! Det skulle jag ha gjort för länge sedan.
Så, nu har jag suttit i (och håll i er nu...) fem griiipande timmar och laddat över mina 566 bilder ifrån mobilen till datorn. Dessutom så har jag sorterat in dem i mappar, eftersom det var bilder ända ifrån sensommaren/hösten 2005.
Och nu, mina kära vänner, nu så ser jag snart i kors. Mina ögon pallar inte mer dataskärm för idag. Och ack, ändå så sitter jag här vid min blogg, och bloggar mig. Men jag måste ju lägga upp något ju efter allt detta slit. Bara en liten bild. Men vad? Ja, jag har ju 566 bilder att välja ifrån så, valmöjlighet är inte problemet. Urvalet däremot, är.
Asså jag har ju så många roliga bilder med annat folk på. Ja, annat folk än mig alltså. Problemet är bara att jag inte vågar lägga upp dem. Då måste man ju fråga först, speciellt om bilderna är tagna i smyg. Eller personen i fråga garanterat inte har något som helst minne av att bilden existerar. Så vad finns det kvar då liksom? Naturbilder och bilder på mig? Och bilder på mig finns det redan nog av på den här bloggen för nu. Så.
Det får bli såhär. Jag har ju redan mappat in bilderna i fyra kategorier. Hösten 05, Israel, Sommaren 06 och Hösten 06. Så vi gör så här. Här kommer helt enkelt ett urval bestående av en bild ifrån varje kategori. Så, håll tillgodo. Mer lär dyka upp i framtiden.

Hösten 05/ Solnedgång vid Stordammen.

Israel/ Johanna gillar att fota klotter.

Sommaren 06/ Nära-havet-upplevelse vid Skarholmen.

Hösten 06/ Norrlan ÄR vackert, nästan överallt och för det mesta.


2 kommentarer :

  1. Oj oj vad du kan lägga många timmar på inte så viktiga saker och ting. Men det var ju inget nytt! Men jag vet ju att tiden går fort när man sitter framför en dator och att det är roligt också.

    kram M.

    SvaraRadera
  2. Tack Jo.! grymma kort, hehe märkligt när man ser stordammen...hälsa Milla och ha det gött där uppe i norr! Blessings/a

    SvaraRadera