torsdag 19 oktober 2006

Hetaste bruden

Ja på tal om heta män. Här sitter faktiskt en ganska het brud också just nu. Diagnosen: Feber. Behandling: Sömn och chokladbollar. För vet ni, Anna, hon är en blond liten ängel ifrån Vårgårda som måste ha glömt sina vingar hemma. Jag har legat i sängen mest hela dagen faktiskt och haft feberyra och vaknat med ett ryck typ tusen gånger för att jag, ja för att jag vet inte. As jobbigt. Ja va typ rädd för att somna, för ja visste att det skulle kännas sådär stressigt och läskigt, och sedan avslutas med att jag vaknar helt plötsligt av att jag drar ett djupt häftigt andetag. Jobbigt.
Men in emellan varven så kom hon upp och titta till mig. Kom med vatten och äppelklyftor gjorde hon med. Och sen, efter att jag kommit ner för att äta lunch och Nordicjobba lite, så sa jag bara i förbifarten att det skulle va grymmans gott med chokladbollar just nu. Ja, tror ni då inte att hon typ några minuter senare kommer och ställer ner en tallrik chokladbollar under näsan på mig. Hemmagjorda. Hon är guld, verkligen.
Nu ska jag gå och inte sova, för det får jag inte än eftersom det är för tidigt fortfarande. Men däremot så ska jag nog lägga mig och läsa klart den där "Kärlekens fem språk". Har typ bara två kapitel kvar nu eller nåt. Så ska jag nog sticka lite, och kanske måla lite på tavlan som jag håller på med också. Ja, eller vilken av dem förresten? Ja håller på med två stycken just nu. Men nån av dem i alla fall. Så, tack för nu. På återséende.

The hot jo.

2 kommentarer :

 1. /me tycka synd om du...
  Ta och krya på dig nu va...

  SvaraRadera
 2. Tjena tjena tjejen!!

  snygg blogg!

  oki, jepp skulle skriva ngt mer om jag inte var så tröööööööööööööööööt så det får bli en cyber kram istället.

  nu "cyber " jag ut igen.....whvisss

  SvaraRadera