lördag 21 oktober 2006

Fiskburgare, komplexitet och feber.

Okey, fiskburgare som konverserar i all ära, men det kanske var en något vag variant av ett inlägg. Fiskburgare som talar. Väldigt personligt. Men det är inte alltid man orkar vara det alla gånger inte. Typ inte nu. Så, varför skriver jag då kan man ju undra? Tja, jag vet faktiskt inte? Kanske för att jag är kvinna, och sedemara har ett ungefärligt ordföråd à ca 25.000 ord per dag. Eller, kanske är det för att säga att det är sååå tråkigt och segt att inte vara helt vid sin fysiska hälsas absoluta formtopp. Fastän, det börjar ju att bli bättre nu. Tror jag. Termometern visade i alla fall bara 37,5 så det är ju inte mer än en ynka grad över vad jag brukar ligga på. Men tänk att en enda grad kan kännas av så pass ändå.
Ja, kroppen är en komplicerad historia den. Sannerligen verkligen komplex, när jag tänker på det. Och kopplar man sedan dessutom ihop denna komplexa kropp med en inte dessto mindre komplex själ och ande, då ni. Oj oj oj. Då har vi komplexitet utan dess like. Och folk undrar varför jag är som jag är ibland? Det är ju rena rama nåden att man inte är mer knepig än vad man är.
Men, men. Innan jag blir för knepig här och nu, eller right here, right now som Agnes skulle ha sagt, så ska jag faktiskt ta och avrunda. Möte på Frälsis imorgon. Ska bli kul. Hoppas på en piggare och fräschare Johanna tills då. Så, på återséende, so long.

jo.

8 kommentarer :

 1. Hmm... Såg dig på film i fredags...

  SvaraRadera
 2. Jehova Rapha = Herren vår Läkare.

  SvaraRadera
 3. Hjälp! Någon!? Jag har en stalker!!!

  Men Gunnarsson, hur kul är det att bli förknippad med det?

  SvaraRadera
 4. Mamma, bli inte rädd nu igen, jag är säker på att han bara skojjar...?

  SvaraRadera
 5. Skojar! Är inte detta början på ett mycket sjukt skämt =/ ! Om han anser att han inte menar så mycket med det så är det väl dax att lägga av nu eller?

  Hannis mammis!

  SvaraRadera
 6. En f.d. stalker ångrar sig i stoft och aska för sjuka skämt..

  SvaraRadera
 7. De är väl lugnt, bara det slutar. Har man haft problem med det tidigare kan det bli lite jobbigt.

  SvaraRadera
 8. >Men Gunnarsson, hur kul är det att bli >förknippad med det?
  Ja, att nån lånar mitt namn är mindre underhållande...

  SvaraRadera