tisdag 5 september 2006

Vart är isbjörnarna?

Hej everyhopa! Nu är jag i Umeå och rockar. Resan gick kanon, och allt är verkligen jättebra! I love Umeå! Isbjörnarna lyser dock fortfarande med sin frånvaro konstigt nog? Men här är det grönt, skönt och vackert! Och vår lägenhet är toppen, och då menar jag verkligen toppen! Har sovit gott i natt i min nya säng och börjat packa upp mitt oändliga hav av kläder. Dessutom har jag satt ihop vår dator (Jag vet, hackzor jo!) och fått igång internet och rubbet! Jo men kom igen, lite grymmt var det allt.
Vi hinner dock bara vara här i Umeå runt en vecka innan vi skall hela den griiipande (och ja, ibland får man använda gripande) vägen ner igen. Men jag gillar att åka bil, och Anna är en riktig klippa vid ratten! Själv har jag läst hela vägen upp. Kärlekens fem språk, för den som är en. Grymmmt bra bok!

Men nu är det mat, skall inte låta dem andra vänta!

Kärlek, jo.

1 kommentar :

 1. Snyft snyft...
  ja, då var du där och jag är här=(
  men jag hoppas du har det bra?! Och glöm nu inte att ringa lite nu och då?
  Bara så du vet så går alla bröllops planer jätte bra!)
  jag är faktiskt ganska nöjd med min prestation än så länge!
  me jag saknar ju min bästis..
  Hoppas att vi syns snart?
  Alla här hemma hälsar till dig=)
  Vi saknar dig så.
  Elvira håller på att komponera ihop ett litet brev till dig,
  vi får se hur det går..
  Så, nu har jag babblat på här, men stick nu ut och ta sveriges ungdomar för jesus!
  Syster yster/ jossi

  SvaraRadera