onsdag 27 september 2006

Tredje dagen, bullar och krukor av lera.

Ja nu sitter jag här mitt i Norrteamets bakdag. Kanelbullar blir det. 120 stycken för att vara exakt. Men nu jäser de små degarna. Jästid blir då lika med blogg tid. Det ösregnar ute också, har gjort det hela dagen. Perfekt bakväder med andra ord. Och mysväder med för den delen. Åhh, jag kan bara tänka mig kvällsfikat. Te, min nya favorit blandning, "Persian Earl Grey" blandat med "Summerfruit" och så nybakade kanelbullar. Ooo jaaa, säger jag bara!
Sen så har jag haft en "Old record revival day" idag. Lyssnat på Jars of Clay och Third day hela dagen. Och jag säger bara en sak: Det är smörjelse på Third day! Jag insåg inte vad jag saknat att lyssna på dem förrens jag spelade skivan imorse. Wow asså. Måste vara därför det gick så bra att ringa våra kontakter idag. Smörjelse asså. Det måste vara det. Det enda var väl då att jag bara hade en skiva med dem. Offerings II. Saknar att lyssna på ettan, har inte hört den på säkert två-tre år. Men jag vet att jag gillar den jättemycke. Kanske hittar den någon gång, någonstans.
Sen så har jag spelat Jars också. Mest "Who we are instead" men också "The eleventh hour". Och några få låtar ifrån "If I left the zoo". Det är en jättebra skiva. Egentligen så skulle vi ha rest ner söder över idag, ner mot gamla Uppsala. Men icke sa nicke, så blev det ej. Istället så blev det halv kontorsdag och sen bakdag. Och jag är faktiskt glad att det blev så, det var jätteskönt, och jättemysigt. Men vet ni vad jag skulle vilja ha mest i hela världen just nu!? Och nej Therese, inte en pojkvän. Vad jag skulle vilja ha är en massage. Ja är sååå trött i mina axlar. Har försökt att ge mig själv en, till och med trycka på dem där rackarns små knutarna eller vad det nu är man gör, men det gick inte så bra. Så jag sitter här, massagelös. Jag får väl hålla ut tills jag kommer ner till Uppsala, så får min lilla Pappa kanske ge mig en. Jag har fått för mig att han är grym, men har jag någonsin verkligen fått en massage av honom? Hmm. Minns faktiskt inte. Men nu är det i alla fall andra saker som skall knådas! Det väntar en tredjedels bulldeg på mig. Så mot bullarna, och vidare!

Kärlek inom teamet/ jo.

3 kommentarer :

 1. Mamsen undrar:

  Kommer du och sover över här i morgon? I så fall är du ju så välkommen sååå....Lycka till med bullbaket, tänk på att tiden går fort framför datorn, så glöm inga bullar i ugnen nu!

  /kram mor

  SvaraRadera
 2. Alltså tjejen!
  vem noppar dina ögonbryn?
  I love dem!

  SvaraRadera
 3. Jag noppar inte mina ögonbryn, de är naturliga...

  love, jo.

  SvaraRadera